L8

En födelsedagshelg
 
Äntligen dags för födelsedag! Även om det inte närmelsevis känns lika magiskt längre, så tycker jag ändå att det är lite roligt att fylla år.
 
I torsdags hade jag bestämt att det var kvällen då jag och sambon skulle fira. Vi tog längdskidorna under armen och begav oss till Högbo. Där var det en s.k. eldkväll. Vi började i längdskidspåret där vi även fick sällskap av en längdskidklubb som kvällen till ära klätt ut sig till lucior och tomtar. Riktigt mysigt, då vi stakade oss fram i marschallernas sken. Därefter bjöds det på glögg medan vi traskade mot dusch och bastu. Ren och varm gav vi oss ut på upptäcktsfärd i Högbo. Marschaller överrallt och mysstämningen kändes på topp. Det hela avslutades med en kålbulla sittandes på en renfäll. 
 
 
På fredagen bar det efter avslutad jobbdag av till Lindvallen och snowboardpremiär!
 
 
Inte fantastiskt mycket snö, men de fick duga. Det blev en hel del åk ändå och brädan kändes som den skulle. Men det är alltid lika jobbigt att vänja sig med att ha fötterna instängda i kängorna. Trots ömma fötter och kramp i vaderna blev det åkning båda lördag och söndag. Får hoppas att de hinner vänja sig lite mer i år, för det kan tänkas att det vank
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress