L8

Löning
Ny vecka och en stor löningspeng på kontot... Bäst att göra något åt det! Igår bar det därför av till Blg för att handla lite kläder inför jobbstarten. Dock höll det på att bli som alltid, dvs att ingenting i butikerna känns lockande att plocka med sig hem. Men skam den som ger sig! Jag visste att jag var tvungen att hitta något i alla fall eftersom garderoben hemma mestadels består av trasig och slitna jeans och huvtröjor. Tillslut bidde det två stickade tröjor och två par jeans, redo för jobbstart!
I söndags tog jag tillfälle i akt att bjuda ut pojkens syster http://merlina.blogg.se/. Hon fyller snart år så jag tänkte att det kunde ses som en födelsedagsgrej. Kosan styrdes till byns mysiga cafe i Vassbo, Växthuscafet! 
Ett av mina favoritfik, även om det är lite dyrt!
Det bidde både lunch och fika som smakade gott i magen. Helt klart värt ett besök om du har vägarna förbi under sommaren :)
Sista veckan
Nu återstår bara fyra skift på sommarjobbet innan det är dags att bege sig tillbaka till Uppsala och nästa jobb. Sommaren har gått fort, men det brukar den göra i efterhand, och jag tycker ändå att jag hunnit med både det ena och det tredje. När jag bårjade sommarjobbet var jag lite skeptisk. Mottagandet var sådär och inte särskillt uppstyrt jämfört med intro på tidigare sommarjobb. Men efter två veckor började det rätta till sig och jag kan nog säga att det nu i slutet varit ett av de roligast sommarjobben jag haft. Det har nog inte gått en jobbdag utan att jag skrattat, fnissat eller gapflabbat. Vilket jag ser som ett utmärkt betyg! Killarna/gubbarna jag jobbat med har verkligen varit välkomnande och sett till att jag blivit en i gänget med diverse upptåg och annat. Speciellt tack till T som dessutom ställde upp som referens när jag sökte jobb! Han sa för den delen igår att jag gärna fick använda honom igen :)
Så igår var sista dagen jag jobbade tillsammans med L, han pyser nämligen iväg på fikesemester. Därav bjöds det på fika, apriks och morotskaka och choklad-chip-kakor, mums!
 
Introdag och turschpennor
Imorse var det dags för lite intro inför jobbet som börjar den 3:e. Starten var lite sisådär eftersom min guide för dagen trodde att vi skulle ses en timme senare än uttalat...Tur att det fanns en del tidningar i receptionen under tiden. Väl samlade var det dock en riktigt bra dag! Mycket info men det verkar riktigt spännande. En hel del nya ansikten och kontorsplatser, men det är så det ska vara i början! 
 
Hemma i lägenheten har det flyttats. Sovrummet och kontoret har nu nästan bytt plats, kvar är E:s skrivbord som han får ta till helgen... Vid allt omflyttande gjorde jag ett litet fynd, längst ner i tyglådan fanns mina turschpennor! 
Dags för lite ritande tänkte jag och satte igång.
Bidde ganska fint tycker jag! Om inte annat var det skoj att rensa huvudet lite och låta den andra hjärnhalvan arbeta lite. Tror inte jag fattat en penna sedan ritkursen på Sätergläntan, hoppas det inte dröjer lika länge förän det händer igen :P