L8

Utnötta jeans?
Sedan min flytt till Uppsala har cykeln blivit en centralt färdmedel. Den används för att ta sig till skolan, stan eller vart helst du vill. Det är ett underbart färdmedel som inte kostar särskillt mycket, förutom att du behöver trampa för att föra dig framåt. Det är just detta trampandet som ställt till det för min garderob. Detta eviga trampande har gjort att flertalet av min jeans/ byxor slits med en rasande takt och inte på det mest smikrande stället, nämligen vid skrevet. I mina försök att rädda mina älskade och dyra plagg har jag gjort flertalet lagningsförsök. Några mer lyckade än andra.
Häromdagen funderade jag lite kring ett par av mina byxor som var i stort behov av lagning och kom på en enligt mig ganska smart idé. Varför inte byta ut tyget som är slitet?  Jag gjorde ett försök och bilden nedan visar hur det bidde.
Vad tycks? Nu återstår bara att ta byxorna på en cykeltur och undersöka resultatet! Hoppas att detta gav lite inspiration för att rädda någon annans favoritbyxor.
Över and ut!
Hundbesök
I måndags var jag iväg för att göra ett drogtest inför det kommande sommarjobbet. Som trevligt var fick jag skjuts tillbaka till U med "svärmor" och en av deras hundar, Puff!
Det bidde ett trevligt besök med både utflykt och godismat (såklart)!
Bilen styrde kosan till Hammarskog ungefär 1-2 mil utanför U. Stället är nog mest känt för sitt rika fågelliv, men det fanns även lite annat smått och gott att göra. Fiket var dock inte öppet, men det hindrade inte oss från att sitta ned en stund och njuta av solen.
Puff fick klättra i träd medan vi andra fick leka i lekparken...
Från herrgården i Hammarskog fanns en otroligt utsikt som jag kan rekomendera! På väg därifrån märkte jag att vägarna runt Hammarskog kändes bekanta, och visst är det så att Rebusrallyt har haft vägarna förbi ;P
Chokladmuffins
De sista detaljerna är snart klara på RB jobbet, skönt!
Snart är dags att börja på sommarjobbet så nu försöker jag göra lite allt möjligt som kan klassas som "ledigt-göra". Idag har det bakats chokladmuffins och sytts lite på mina braxor. Njuter av långpromenader och tränar så mycket jag har lust till. Känns skönt att veta att jag snart ska börja jobba och det är lättare att ta det lugnt och njuta av ledigheten då det finns något planerat framöver.