L8

På kurs!
 
Ännu en sväng iväg på kurs i jobbet, det har blivit en hel del senaste tiden men nu är det slut. Och vilket slut!
 
Denna gång hölls kursen på Steningevik utanför Märsta, vilket ställe! Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva Steningevik för att ge det en rättvis bild, men sammanfattningsvis säger jag nog att de lämnar inget åt slumpen. Det känns som att de tänkt på alla min behov och önskemål innan jag ens viste om det själv. Tex finns det badkläder och handduk att låna gratis så man kan få njuta av ett dopp i deras pool, schampoo och balsam finns i små portionstuber där de kan behövas. På frukostbordet finns det en liten korg med medicinska tillbehör som kanske behövs om kvällen varit hård. Miljön är ur mysig och maten är fantastiskt god. Personalen är väldigt hjälpsam och jag känner mig riktigt bortskämd... Ska jag verkligen behöva åka hem redan?
 
                                                               Överraskning på rummet!                                                                                                                                                                              
Utsikt från kurslokalen.
 

Du måste nog helt enkelt åka dit!
 
 
 
 
 
En nerförsbacke!
 
I lördags gick vi upp lite tidigare än brukligt på helgmorgonen och packade ihop vårt pick och pack, det var äntligen dags för snowboardpremiären! Som jag har längtat! Dock missade vi den extra snön som Egon förde med sig under lördagskvällen, men det gick bra ändå. 
 
 
Vi begav oss till våran nya hemmabacke - Kungsberget. Trots att jag inte bott så långt från systemet tidigare så har jag faktiskt aldrig varit dit. Ett riktigt trevligt ställe faktiskt, men som kanske inte inte bjöd på så många utmaningar. Mjuka, fina och bra preppade backar som det bara var att "glassa" ner för. 
 
 
Som avslutning på dagen vågade vi oss in i Parken och hittade faktiskt det ultimata hoppet! Ett ganska brant hopp men som följdes av en stor uppblåst kudde att landa i. En riktig favorit eftersom jag inte är särskilt duktig på att landa!
 
 
Äntligen!
 
Som jag har längtat efter någon form av vinteraktivitet! Snön har lyst med sin frånvaro och kylan har varit ganska obefintlig, men så äntligen smällde det till. Blank is på sjön och ett underbart solsken. Som en julklapp till mig själv har jag införskaffat ett par nya långfärdsskridskor. Efter att ha prövat skridskor där man endast sitter fast i tån blev jag fast och har velat haft ett par egna. I år tänkte jag att det äntligen var dags att unna mig en sådan klapp till mig själv. 
 
 
Helt fantastiskt att njuta av den spegelblanka ytan och solen som möter ens blick. Det är verkligen detta som ger ro för själen.
 
 
Det är nästan så man kan tro att det inte är någon is ytan öppet vatten.