L8

Fullt hus!
Sedan helgen är det numera fullt hus i Casa Aspeboda. Paps sambo har fått besök av ett av henes barn och dennes familj, dvs fru och två barn. Lite konstigt att inte vara själv hemma, men ganska trevligt! Igår läsde jag mig att räkna till tio på serbiska med hjälp av familjens tio-årig son, får se vad som väntar på språklektionen idag?
Imorgon bär det i alla fall av mot Finland och Es kalas! Har precis bokat biljetten så jag kan ta mig till färjan (hoppas jag ;P). Så idag blir det till att packa väskan och göra sig redo för avfärd!
Ps. Bilder från helgens kalas kommer senare!
Temafest!
Till helgen är det 70-års kalas som gäller, eller mer bestämt 30 och 40 -års kalas. Tamat för kvällen är 1970 och 80 talen. Eftersom jag inte riktigt har några bestämda band till denna tid har det krävts en del eftertanke. Först var jag inne på att bära en träningsoverall i grälla färger. Men då jag märkte att detta var lite svår hittat har jag fått tänka om.
Jag och E har sedan ett tag tillbaka varit inne på att framföra ett sångalster (likt vanlig ordning) och då fick jag den briljanta idén. Vore det inte perfekt att ikläda en Glam Rock utstyrsel och framföra en Power Balad? Vilken fantastisk snilleblixt om jag får säga det själv!
Ner på stan för att leta efter lämpliga attiraljer, men inget som föll mig på läppen. Hem och tittade runt i garderoben...
Ganska bra för att vara en första version?! Ska till Falun och titta efter lite skinn att bryta av med, kanske en läcker jacka? Eller lite kedjor... Får se vad jag hittar i gömmorna.
Ibland är garderoben ganska väl varierad ;P Tror lördagen blir helt fantastiskt rockig...!!
Bilduppdatering

För några veckor sedan var jag på kosläpp och här kommer bildbevisen!

Det fanns får.

Höns och tuppar av olika slag.

Korna släpptes först. Efter första skutten är det dags att bestämma rangordning.

Mamma och kalv säger hej.

Sist kom tjuren. En riktig bamse!

Roligaste var nog kalvarnas första steg i det gröna sommargräset!