L8

Tyg...
Jag är redigt svag för figussydda klänningar och vackert möstrade tyger, en vana som jag bejakat mer och mer på senare år. Det är verkligen helt fantastiskt hur ett stycke tyg kan klippas och sys ihop och bilda ibland helt ofantligt fina kreationer. Sen en tid tillbaka har jag funnit ett intresse i videoklipp och bloggar på temat pin up/ vintage. En helt fantastisk värld som jag drömmer mig bort i och fantiserar om vad jag själv ska kunna hitta på för kreationer. 
 
Genom ett av klippen jag tittade på nyligen fick jag tips om en sida med just dessa kläder. Jag knappade in adressen och blev näst intill tårögd när jag klickade runt bland alla underbara mästerverk. Kan helt klart tänka mig att spendera en dag i den underbara klänningen nedan, är det inte undebar så säg?
 
 
En gjord en kvar
Första av två tentor avklarade! Känner mig för en gångs skull hoppfull inför fredagens skrivning. Två dagar till så borde allt sitta på plats :)
 
På skolan är det full gång på nollningen och nu på kvällskvisten fick jag  närkontakt då några rekåiter hade hittat några reccar på innergården... Tänkt vilka minnen! Även om det är otroligt skönt att det mesta av universitetstiden är tillryggalagd så är det mycket som man längtar tillbaka till :)
 
Timmar i benen
Laddningen inför Lidingöloppen håller på för fulla muggar. För en gångs skull har jag kikat på några "inför"- videos och jag kan bara konstatera att det kommer bli en riktig utmaning. Så nu gäller det att på slutspurten få så många timmar i benen som möjligt innan dagen D. 
Under mina senaste turer har jag upptäckt Hågadalen och alla fina och slingriga stigar som finns till hands. Desto mer som jag kommer utanför stadsgränserna märker jag vilken underbar stad Uppsala är.(synd att jag upptäcker detta när det bärjar bli dags att flytta här ifrån...) Det är så sagoligt fint och härligt att jogga fram på skogsstigarna. I dag tog jag stigen mot Hammarskog och det blev tillslut en nätt tur på drygt 10km. Det känns väldigt bra i benen, förutom att jag är så segstartad och att det går lite för långsamt. Segheten tror jag kan kortas av med bättre uppvärmning. Tempot tror jag dock blir svårt att göra något åt så här nära inpå, men jag tänker att med mer övning så jag jag få en lite bättre känsla för vad jag klarar av.