L8

Kvalborg
Skoljoxet klart för idag. Nya brillorna på, nu ska vi fira in Valborg!
Varannan vatten ;P
Ein student nach Uppsalalala
Så vankas det valborg i Uppsala igen. Den årliga stadsfesten. Folk vallfärdar från världens alla hörn för att uppleva den unika Valborgsstämningen.
En traditionsenlig valborg (enligt vad jag hört) ska börja dagen med en champangefrukost och jordgubbar, vilket med fördel görs utmed fyrisån tittandes på flottar. Sedan är det dags att röra sig mot Ekonomikumparken och en sill lunch. Där gäller det att effektivt hitta en gräsplätt som är lätt för andra bekanta att ta sig till. Ett välbeprövat knep är att köpa en heliumballong som kan aggera riktmärke. Efter detta är det dags för champangegalopp. Då beger man sig med det långa steget före det korta till närmaste Nation. Där lämnas värdesaker och annat ömtåligt i garderoben (om man inte varit smart och tagit med en liten plastpåse att lägga dem i). Med storm steg går man sedan mot baren och köper en flaska skumpa. Denne skakas och bör helst skvätta ned så många andra som möjligt. Nu är man ganska blöt och glad (eftersom man även har lyssnat på ett liveband medan man skakde flaskor) och beger sig hem för att ta en dusch. Sen väntas det grillning och allännt häng och kvällen är öppen för förslag. Om man varit en duktig student kan det även hända att det dagarna innan Valborg införskaffades en biljett till kvällens partaj på Nation, så då kommer troligtvis kvällen mellanlanda där.
Lite mer än halva ;P
Tenta
Snart är det dags att cykla till tentasalen och göra ett försök på flervariabeln igen. Wish me luck!!
Men i förmiddags tyckte jag att det var tillåtet att göra ett besök på stan. Det bidde lite sånt som behövdes, men även ett klipp inför årets vårbal.
Ser lovande ut? Klänningen kommer bli ett typ av återbruk. Livet kommer vara från en klänning som jag sydde förra julen. Av de andra två tygerna kommer det att bli en ny nederdel, med det lila som en underkjol, eftersom det mönstrade är ganska genomskinligt.
Spännande värre :P