L8

Jobbet
Måste säga att det på sätt och vis är ganska skönt att det just är detta året som jag är hemma och föräldraledig.
 
Efter bara några veckor på förädraledighetet hörde jag på radio att det skulle göras stora nedskärningar på företaget jag jobbar. Det sades dock inget om hur detta skulle drabba fabriken i Gävle. Kändes mycket lustigt att höra om detta på P4 och inte från chefen, men som jag förstått i efterhand var det ingen som fick veta något i förväg (men ändå!). Efter ett tag fick jag tillfälle att starta upp jobbdatorn för att se om det skrivits något på intranätet. Jag kunde då läsa att två kollegor blivit erbjudna jobb på andra fabriker och kommer således att sluta. Tråkigt, men oklart om det hängde ihop med tidigare varsel.
 
Efter någon månad fick jag äntligen ett samtal från min chef, men då med det otydliga budskapet att hon också sagt upp sig. 
 
Det kommer helt klart att vara en helt annan arbetsplats när jag väl ska börja jobba igen. Hoppas att det ändå kommer att bli till det bättre. I förra veckan var jag med på en AW med kollegorna, och stämningen kändes ändå väldigt god, så jag hoppas verkligen på det!