L8

88 dagar kvar

Träningen flyter på och jag har ett medel på 4 pass i veckan. Det kändes tungt ett tag, men nu har jag kommit till ett nytt energifullt stadium! Tror dock att det kan bero på att jag fick två dagars vila i helgen…

Med start i måndags har jag även försökt att lägga om kosten. Nu blir det mindre kolhydrater och mer annat. Förhoppningsvis kanske det ger något resultat. Sedan gymnasiet har jag varit duktig på att hålla igång, och jag har legat på 3-5 pass i veckan. Förra året blev dock inte lika duktigt, så nu finns det lite att ta igen. Men under den tid som jag tränat aktivt har jag inte märkt något större resultat. Jag såg ut ungefär som innan. Därför tänker jag pröva det som så många andra har gjort, att minska på kolhydraterna. Snart är en vecka gjord och det har gått bra, så förhoppningsvis ska det gå en vecka till. Min mor med respektive har prövat detta under en tid och uppnått goda resultat. Så varför inte testa? Det kräver lite mer planering men det tror jag beror mest på att jag är ovan att tänka utifrån det perspektivet. Dagens måltider är:

Frukost: Keso, valnötter skinka och te

Lunch: Kyckling med sås och brysselkål

Kväll: Fisk i ugn med grönsaker

Jummy!

Skynda, skynda!

Tiden bara springer iväg för mig och jag börjar undra hur jag ska hinna bli klar med allt…

Den här veckan har känts mycket konstig på jobbet, det är som att den blivit lite upp och ner och bak och fram. Måndagen var som vanligt, folk svassar runt på jobbet och ordnar med sig, inget att höja ögonbrynen för.

Tisdagen där emot. Jag fick inget sällskap på stolen bredvid mig på tåget in till stor stan. Vanligtvis brukar tåget vara fullt av folk och det är alltid någon som får stå. Så var det inte nu, på en tisdag. Det kan tänkas hända på en fredag, ibland.

Onsdagen var lugn och det kändes som att mina jobbarkompisar gått in i en dvala. Det skedde inga livliga konversationer eller pratandes från något håll. Mycket konstigt.

Idag, torsdag, fick jag någon som satt bredvid mig på tåget men jag såg att det ändå var många som fick sitta själva. När jag sedan kom till kontoret bidde jag helt paff. Det var släkt. Inte en endaste lampa var tänd när jag kom ut från hissen. Lite spöklikt om jag får säga det själv. I kväll ska de dessutom ha personalfest på RB, så det lär inte vara så många som kommer i morgon morgon heller. Men då hade jag tänkt att stanna hemma!

100 dagar and counting!
Igår fick jag mitt första tecken på att jag faktiskt anmält mig till Öppet spår i februari, nämligen tidningen Vasalöparen! I tidningen stod att, "..när du får denna tidning är det ungefär 100 dagar kvar...". Detta satte givetvis griller i huvudet på mig och jag tog fram kalender och började räkna.
....
I dag, 19 noveber, är det 100 dagar kvar tills jag befinner mig i mina fäders spår!
....
Det känns så roligt att jag faktiskt anmälde mig och att min motivation fortfarande håller i sig. Jag anmälde för 47 dagar sedan vilkte kanske inte är så länge sedan, men jag känner att jag lyckats fått in en rutin. Jag tränar minst 4 gånger i veckan med variation mellan kondition, koordination och styrketräning. Det känns som en bra bas. Så nu är det bara att vänta på att min vita vän kommer och gör mig sällskap!