L8

Vår
Idag har jag alltså sett vårens första tussilago. Nu vankas det värme!
Inför middagen i morgon begav jag mig ner till stan för att införskaffa något att trä på benen. Likt min vana trogen blev det även ett besök i min favvo accesoar-affär. Det bidde tillslut något fint att hänga runt halsen... Väl famme i kassan tyckte jag att tjejen bakom disken såg lite väl bekant ut. Och mycket riktigt. Där bakom stod Melody från serien Styliserna, tufft värre! Hon var väldigt trevlig och är nu mera min favvo stylist, trotts att hon kom trea i tävlingen ;P
Grannar...
Det finns ganska få saker som jag på rak arm kan säga att jag inte tycker om. Grodor är en. Bråk är det andra.
Grodorna är inte trevliga med de går att undvika. De säger inte så mycket och de bits inte.
Bråk däremot. När någon bråkar/ grälar irl tycker jag inte att det är kul. Jag får en stor klump i magen och en obehaglig känsla i kroppen.

Om man nu ska till att bråka skulle jag uppskatta om det gjordes på dagen, men helst på kvällen (för då är det även så mycket andra ljud i omlopp). Då jag mest ogillar är när det bråkas på natten.
I natt vaknade jag av att en av mina grannar ställer till med storbråk. Det skriks högt och ljudligt och det slängs i dörrar. Klumpen och obehaget infinner sig. Jag kan inte sova. På nästan hela natten.
Slutsats: När jag blir stor ska jag skaffa ett eget hus, med inte allt för nära till grannarna. Eller flytta till ett pensionärs område.
Kontakter...
Det är himla konstigt, det där med att söka exjobb.
Man är nervös för att ringa, men när det vär är gjort möts man av en otroligt trevlig och i det här fallet, tillmötesgående person på andra sidan tråden. 
Ska det vara så svårt att ta det första steget?
Jag ringde en kontaktperson för ett projekt i Dalarna och vips hade jag fått minst 6 olika förslag på arbeten jag skulle kunna utföra. Det var dessutom inte exjobb på just det projeket utan på en massa andra ställen också. Allt låter spännande och inspirerande, hur sjutton ska man välja!
Sen är det lite klurigt att hitta på något själv. Kreativitet! Nu blir det till att klia sig i huvudet och komma på något bra... Tur att det är en liten stund kvar tills man behöver bestämma sig.
Projektet låter iaf helt AWESOME och skulle nog vara helt rätt brasch för mig, massa gubbar och skidåkning!
Over and out!