L8

Löpmarsch
Igår efter avslutat nattskift bar var det dags att styra kosan mot Uppsala igen. För att vara framme innan kvällens upptåg bestämde jag mig för att ta ett morgontåg. Dum som jag var bokade jag inte en sittplatts och fick därav flytta på mig både en två och tre gånger. Därav anlände L8 på ett försenat tåg till Uppsala runt klockan tio på dagen. Jag var extremt trött och en aning illamående och däckade i sängen så fort jag kommit inanför lägenhetsdörren.
På kvällen var det dags för årets blodomlopp! Eftersom jogga/springa inte är det roligaste jag vet på jorden har det endast blivit två turer innan starten. Ett mål var att komma i mål inom en timme.
Jämfört med förra året hade banan fått en ny dragning, och faktiskt till det bättre! Jag tog rygg på en tjej som höll ett ganska bra tempo. Då det var 2km till mål ökade jag fasten något och såg ljuset i tunneln. Måltid 59.45, jag höll målet!
Hittade dessutom denna fina bok då jag gjorde storstädning hemma ;P
Landet...
Äntligen börjar jag känna mig lite självständig på jobbet. Det har tagit lite tid eftersom ingen riktigt tagit tag i att visa mig vad det egentligen är jag ska göra. Men igår sa jag ifrån och testade på att göra några uppgifter på egenhand. Det var faktiskt riktigt skoj och jag tror att det kommer bli en helt okej sommar med lite dragskåp, pippetering och spektroskopi...

Att bo hemma i barndomshemmet är både positivt och negativt. Det är skönt att vara hemma på landet, ha nära till bad och njuta av allt runt ikring mig. Men å andra sidan var det ett tag sedan jag flyttade hemmifrån. Inte särskillt mycket av mina saker finns kvar och efter en stor rensning för två veckor sedan finns det ännu mindre kvar. Det bidde turer både till avfallsanläggning och secondhand i olika omgångar.

För att inte bli helt handlingsförlamad har jag startat ett projekt. Förhoppningsvis kommer det att ta en stund att bli klar så jag får lite pyssel i sommar...

Min morfar har haft en bra utrustad snickarverkstad som jag nu fått delar av. Jag har inte snickrat på särskillt länge och särskillt inte med eldrivna maskiner. Så nu tyckte jag det var dags att testa på.
Jag har nu sågat med en läskig såg och hyvlat med ett gult monster. Nä, det var då inget för mig. En tur till Clas och jag är nu stolt ägare av en handhyvel. Nu ska det snickras!
Balen!
Tänkte bjuda på lite bilder får fördrinken vi var på innan balen!
Först en bild på grabbarna boys! Alla så fint klädda i frack och olika band på bröstet.
Sen på oss lady´s! Ganska fina klänningar? När vi väl kom till balen såg jag faktiskt inte två tjejer med lika klänning!