L8

Gott nytt år!
Snön lyser än en gång med sin frånvaro i Dalarna och än en gång har förkylningsnissen kommit och hälsat på!. Ingen skidåkning så långt ögat kan nå... Men gråt ingar tårar, det är 59 dagar kvar till dagen D.

Snart vankas det dessutom nyår! Detta kommer att firas i Uppsala, vilket kommer att bli en ny upplevelse. Dock kommer det att bli mycket åkande fram och tillbaka, eftersom jag måste hålla huset hemma i Dalarna under uppsikt. Paps med respektive har nämligen lämnat landet för att insupa atmosfären utomlands. Eftersom jag nyss spelade "På spåret" kommer jag endast att ge en kluring till vart de är: Dubbelfruset vatten
Tanten och E får inte gissa!
God fortsättning!
Nu får det snart vara jullov!
Idag gjordes den sista insatsen på kursen som jag är hjälplärare på. Skönt att få bocka av ännu en sak på checklistan och känna att julledigheten börjar närma sig!
På em skulle jag åkt till 08-land. Så efter att ha inhandlat lite lunch som skulle ätas på tåget begav jag mig till station. Tåget är inställt! Näst går om en timme. Nej någon måtta får det vara, tänkte jag och åkte hem till mitt egna bo.
På torsdag bär det av hem till mitt snölika barndomshem. Aktiviteter som står på schemat är: plugga mekanik, njuta av ledigheten, men framför allt att åka längdskidor! Nu ska det åkas så det står härliga till i skidspåret!
Till middag väntas denna godis-soppa! Mums ;P
Året 2011
Läste precis min kära vän A:s årskrönika över 2011 och började genast fundera över vad jag själv gjort och tagit för steg detta år.
- Under våren lyftes en av de största stenarna från min ryggsäck, jag klarade min tenta i flervariabelanalys. Detta är en kurs som jag skrivit aldeles för många gånger och som jag suttit hemma på min kammare och gråtit över. Den har alltid varit i mitt medvetna sen jag skrev den under mitt andra år i Uppsala (eller var det fösta?). Under höstterminen 2010 tog jag tag i saken och läste kursen på mitt. Till min förvåning så var det ganska kul. Mycket av det som skrevs på tavlan var sådant som jag kännde igen. Så då det nya året 2011 kom kunde jag äntligen föra över denna mardröm till kategorin avslutade kurser.
När sommaren sedan kom och det var dags för jobb som semesteravlösare på bruket. Under den första veckan gjorde jag något som jag inte trodde om mig själv. Jag köpte en cykel. Och inte vilken cykel som helst, en sån som man kan cykla långt på. Och fort! Denna nya ögonsten blev min bästa vän under dessa sommarmånader och jag längtar redan efter de bara vägarna i Falun som ta oss ut på nya äventyr.
Under hösten var det sedan dags för ett steg i den personliga utvecklingen, exjobbet. Den avslutande kursen på utbildningen. Och som jag var nervös. Men det fixade sig och jag har till och med fått lite beröm.
I Oktober bestämmde jag dessutom att inte bara sitta på rumpen. Jag anmälde mig till Vasaloppet. Ingen återvändo. Detta ledde också till att jag tog mig i kragen och gick en gymintroduktion.
År 2011 har varit de året som jag tänkt på att göra något mer av min träning och inte bara gå på jympan på Friskis. Nu ska jag göra något utmande och visa att jag faktiskt är en fysiskt stark person, även om det inte syns!
Så nu återstår att se vad 2012 kan ge, kanske ett maffigt 25-års kalas, vem vet?