L8

Drömmar...
 
Nej jag har inte fallit för frestelse, men jag var så nyfiken på min fina kakreceptbok som jag fått i julklapp...
 
 
Sen är det ju viktigt att hålla sin arbetande sambo på gott humör och drömmar råkar vara en riktig favorit honom (men inte hos mig som tur är). 
 
Sen bestämde jag att det var dags att ta tag i ännu en inredningsdetalj. Ytterdörren till vår lägenhet är inte den bästa. Den är väldigt tunn och skamfilad. Flera gånger har jag vaknat av att postisen slår i ytterdörren till huset och jag vaknar med ett ryck. Det hörs nästan bättre vad som händer i trapphuset än vad som sker i ett annat rum i lägenheten. Men med "svärmors" bidrag och en betongborr har vi förhoppningsvis rått bot på problemet!
 
 
Ganska snyggt eller hur? 
 
 
Vidare i uttagningen
Ja, de ringde faktiskt. Jag har gått vidare till nästa intervju för jobbet jag sökt. Skönt med lite fjärilar i magen! Hoppas att det går bra, håller verkligen på att börja klättra på väggarna här hemma.
 
Sen har jag ett nytt projekt på gång sen en tid tillbaka. En klänning som jag tycker väldigt myckt om har börjat falla samman. Så jag ska nu ta fram första hjälpen och väcka den till nytt liv igen. 
 
 
Det svarta tyget är orginal och det gröna har jag sytt dit. Om någon skulle undra så är det gröna tyget importerat ända från kina med hjälp av en vän. Jag har väntat länge på att hitta något lämpligt att använda det till och nu kändes det rätt. 
 
 
 
Musiktips?
 
En av julklapparna från i år har nu kommit till användning, visst ser det ganska mysigt ut?
 
 
Även om kvalitén inte var den bästa, så gick det bra att sova omsvept av kurbitsslingor. 
 
Snart väntar nästa del av min friskisintervju och jag tänkte lägga ner lite möda på att få det bra. Så igår tog jag mitt fösta steg in i musikredigeringens värld. Musikstyckena som passet ska bestå av ska vara 2min långa och jag tyckte att det skulle vara bra om jag fick med de bra delarna av låtarna jag vill använda, det vill säga att långa intron som inte går så bra att jympa till klipps bort och att de slutar på ett okej ställe i låten.
 
Passet ska bestå av tre låtar där jag själv få rörelsesätta utifrån komponenterna styrka, smidighet och kondition. Passet ska även visa på min personlighet och engagemang så det har varit ganska klurigt att få en bra bild. Jag är nu ganska säker på två av låtarna: Styrka- Sabaton med Carolus Rex, Kondition- Alina Devecerski med Flytta på dig. Den sista för smidighet är fortfarande osäker.
 
Vad tror du? Har du något förslag på en låt som ger bra energi och som du tycker skulle passa bättre in på mig? Tacksam för förslag!