L8

Mitt 2019
Välkommen 2020! Vilket coolt årtal by the way, 2020. Jag tror att detta året kommer bli väldigt bra. Inga direkta planer, men detta är ju året som jag och maken tillsammans med vårt lilla barn ska börja forma vår familj! Vilka vanor vill vi ge vår lilla krabat och vilka upplevelser ska vi packa ner i hennes minnesryggsäck? Det ska bli så kul!
 
Men 2019 då? Det har inte blivit så mycket skrivet här på bloggen, så jag får ta kalendern till hjälp.
 
Året började med en resa till England då maken var på jakt efter en veteranbil. Förutom en utflykt till en bilhandlare utan för London gick vi på Madame Tussaudes, museum och teater. 
 
 

I mitten av januari var vi bjudna på bal på slottet. En vän till oss tog sin examen, och det med pompa och ståt. Jag i en egensydd dräkt dagen till ära. Så skoj att uppleve lite studentminnen i dessa lokaler.
 
 
I början av februari fick vi för första gången se vår kommande familjemedlem. Det gjorde det lite mer verkligt, även om det fortfarande var ganska ofattbart.
 
 
Jag och några kompisar gick på konstert med Seynabo i Gävle konserthus, rysligt bra!
 
 
Min halvbror fyllde 30 år. Det firades med middag i Stockholm. Efter att ha skrollat igenom resentionerna valdes ett i gamla stan. Super mysigt och med den lilla detaljen att det väntades en sängfösare på rummet när vi kom tillbaka. Hela hotellet var inrett som ett fartyg, väldigt kul!
 
 
Mars månad bjöd på skidåkning. Då jag inte riktigt var i form för en hel vasa fick det bli en av stafettsträckorna. I somras blev vi utmanade av makens släkt, men det slutade med att ingen av dem åkte (så vi vann nog). Jag åkte en av de längre sträckorna (2,5mil). Första 1,5milen gick väldigt bra, men sen tyckte kroppen att skidåkning och graviditet var en lite för mastig kombo, men fram kom jag tillslut.
 
 
Helgen efter möttes jag och två av mina bästa vänninor upp för den årliga "umgår"-helgen. Då två av oss var gravida blev det en lugn tillställning med kryssning och spa-behandling.
 
 
Jag passade även på att åka lite utförs. Då jag tidigare under säsongen köpt ett par telemarkskidor till mig själv var det extra skoj.
 
 
Det gicks på gymmet en del, vägrade att behöva ha ont i ryggen pga en tung mage!
 
 
 
Sommaren kom och jag och maken tog en helg i Högbo för att få lite lugn tid för oss själva. Super god mat och självklart åkte vi makens nya veteranbil dit!
 
 
 
 
Sedvanligt kavelgrisbak.
 
 
Helgen innan BF var vi på bröllop i Stockholm, lite läskigt så nära inpå men lätt värt det!
 
 
Sen kom hon! Vårt aldeles egna pyre! 
 
 
När hon fyllde 4 veckor åkte vi till älvdalen för att fira makens storebror som fyllde 50år.
 
 
Det inföll samtidigt som motorfestivalen. Men fröken kunde sova igenom crousingen....
 
 
Flera helger i Falun och hemma. Men självklart med lite annat fokus än tidigare. 
 
 
Det blev allhelgona och så måste det göras extra läskig mat!
 
 
I november var det dags för tösen att döpas och då fick hon även träffa min vänninas lilla pyre. Det skiljer 2,5 veckor mellan dem.
 
 
I december var det även dags för mig att fylla 32år.... Vad bäst än att fira det med glassbomb?
 
 
Jul! Min favorithögtid. Väldigt trevlig att vara föräldraledig och inte behöva gå tillbaka till något jobb kring denna högtid.
 
 
 
Kort sammanfattat, men så får det bli nuförtiden! Är ganska nöjd med mitt 2019 ändå, tack och hejdå!