L8

Mitt 2014
 
Ny duschad och upppiffad, redo att gå till jobbet! Jo, jag kommer spendera detta nyår på fabriken, förhoppningsvis på någon hög byggnad blickandes ut över stan och kanske något fyrverkeri. 
 
2014 är året som jag stagit ett stort steg närmare att verkligen vara en "riktig" vuxen, i alla fall till inräknade poäng. I tanken är jag fortfarande ganska barnslig och sökande.
 
Året började med en resa till de franska Alperna. Mycket skidor och en hel del problem med inflammerade smalben.  
 
I slutet av månaden var det dags för min första jobbintervju i Gävle och det var en riktigt nervös L8 som infann sig på BillerudKorsnäs huvudkontor. Det hela gick ganska bra och det var bara att gå hem och vänta på återkoppling.
 
I februari genomförde jag mitt audition-pass på friskis för att bli ledare och blev genast antagen, tur att det var någon som ville ha mig :)  I slutet av månaden genomförde jag även mitt 3:e Vasalopp som nu var en del av mitt klassikerförsök. 
 
Och på sambons födelsedag fick jag äntligen skriva på jobbkontrakt, vilken lycka! Jag hade vid denna tiden varit hemma aldeles för länge och det var en fantastisk känsla att ett företag äntligen såg min potential och ville anställa mig.
 
 
 
Mars var månaden då jag äntligen kunde börja göra rätt för mig och den fösta arbetsdagen gick mig till mötes. Det blev även en resa till Östersund för ett fantastiskt 30-års kalas med 1920-tals tema.
 
 
April var månaden då jag gick från att jobba dagtis till att gå över till skift. Samt genomförandet av min första kurs till att bli jympaledare!
 
 
 I juni är det dags för vigsel mellan två av min finaste vänner samt avrundning av min Klassiker resa.                    
 
 
Strax under 16h senare rullar en gråtfärdig L8 över mållinjen och Klassikern är nu avslutad! Sommaren fylldes av mycket jobb och turer till närmaste strand för ett och annat bad. 
 
Augusti blir jag licensierad ledare och får nu hålla i egna pass. 
 
September får jag åka på en fantastisk semester med mina underbara vänner till vårt granland Norge, en resa som jag kommer att längta tillbaka till!
 
 
Hösten har fyllts av jobb och diverse kurser och jag har inte riktigt hunnit med. Tiden har bara swischat förbi men jag har försökt mitt yttersta att göra det mesta av det. Det har verligen varit ett omtumlande år men jag ser fram emot att se vad 2015 har i sina gömmor, kanske ett hus?
 
Gott Nytt år!