L8

Sommarjobb,typ...
Eftersom min planering under våren över vad jag skulle sysselsätta mig under sommaren gick lite sisådär har jag nu på eget initiativ skaffat mig ett eget. Jag har inte begärt något betalt, förutom att jag vill ha mat under de dagarna jag jobbar. Tänkte att det då skulle vara smidigare att fixa någon form av sysselsättning om lönen inte var allt för hög. För för mig är det nu fram tills att jag får ett riktigt jobb det viktigaste att jag har något för mig och att jag inte blir helt nipprig av att bara gå och drälla.
Så vad är det jag har fixat för sysselsättning? Jo, hjälpa till hemma med sådant som man vet behöver göras men inte blir av. Denna och nästa vecka kommer jag nu att hjälpa till hemma hos min sambos föräldrar med diverse. Så i förrgår började jag att riva altanden, igår var vi och köpte virke och slängde det gamla på tippen och idag har jag målat de nya bitarna och börjat slipa trappen mellan övre och undre vångingsplan.
 
Även om det är ganska basala uppgifter är det än så lång väldigt roligt. Främst att jag som är praktiker får jobba med händerna, och för att jag (om vädret är okej) får vara ute! Får se om denna känsla håller i sig tide ut ;P