L8

En kväll i juni
 
Sommaren är verkligen ingen optimal period för mig. För att jag och mina kollegor på jobbet ska få en något längre sammanhängande ledighet är det dubbelt upp på mängden arbetspass. Därför är den lilla lediga tiden som återstår väldigt viktig och jag försöker att göra det mesta av den. Hinna med sambo, huspyssel och framförallt träning.
 
En del åkande till aspeboda är ofrånkomligt men jag försöker att kombinera det med lite nöje också. Som i söndags till exempel! Jag klev av skiftet kl18 och åkte med packad väska mot aspeboda och ett möte på måndagsförmiddagen hos revisorn innan eftermiddagsskiftet började. Men på vägen passade jag på att stanna till vid Storsjön i Sanviken.
 
 
Jag har nämligen investerat i en ny våtdräkt och var så nyfiken på om den skulle funka bra.
 
Löpardojor och våtdräkt på. Dags för swimrun träning! Storsjön ett ypperligt träningsställe eftersom den finns bra stigar i skogen och det är långgrunt, så jag vågar simma själv.
 
 
En helt fantastisk kväll och jag kände mig väldigt nöjd efteråt. Det blev inte något långpass, men jag fick ändå känna på utrustningen. Tror det hela summerades till ca 3x2km löpning varvat med 2x100m simning. Visst krävs det mycket mer träningen innan jag är där jag vill vara, men jag är nöjd med utvecklingen hittills.
 
I helgen (typ den enda jag inte är på jobbet i sommar) bär det av till Malmö för en träningshelg med min fina swimrunpartner! Ska bli superkul!