L8

I hemlighet.
 
 
Vi har det alla. Något som vi i smyg fascineras av men som vi kanske inte pratar helt öppet om att vi tycker om. Det kan vara en låt, någon typ av mat, en film. Ja, jag tror du vet själv vad som är din grej och som du underhåller dig själv med hemma på kammaren när ingen ser. Det kanske är något som inte riktigt stämmer ihop med den bild du vill att din omgivning ska ha om dig, eller som du tycker är egentligen lite pinsamt. 
 
Jag har haft lite olika saker under åren, som kommit och gått men som jag vid ensamma stunder missbrukat. Likt ett barn har jag malt på igen och igen. Typ tusen gånger. Tills jag ersatt det med något annat.
 
Nu tänker jag ta steget ut i ljuset och berätta om det som jag håller lite hemligt för tillfället. Ungefär samtidigt som jag och E flyttade till Gävle hörde jag ett radioprogram där de pratade om en TV-serie. Den lät lite udda så jag lade namnet på minnet. Någon månad senare hittade jag serien på Netflix och tänkte att det kunde vara ett skoj tidsfördriv. Tror att det vid detta tillfälle fanns två eller tre säsonger av serien tillgängliga. Jag började titta och blev helt fast. Serierna tittades om och om igen samtidigt som jag skannade nätet efter klipp och efter fler säsongsavsnitt. Det hela blev inte bättre av att jag vid tillfället var arbetslös och höll på att söka jobb. Det finns nu 7 sängonger tillgängliga och jag kan inte hålla räkningen på hur många gånger jag har slukat dem. Självklart är detta något som jag tittar på när jag är ensam hemma. Sambon vet om att det är någon serie jag tittar på, men han har nog inte koll på vad den handlar om. 
 
 
 
Det kanske inte är något att skämmas för egentligen, men det tillhör inte den vanliga kategorin av kultur som jag inmundigar. 
 
Så vad är det jag tittar på?  RuPauls Drag Race såklart! Ett gäng killar som under varje säsong tävlar om att bli Amerikas nästa stora Dragqueen. De utsätts under programmen för tävlingar där de får visa att deras karaktär är värdig att bära titeln. Det kan vara allt ifrån att sy kläder till en påhittad gala, sätta ihop ett stå-up framträdande, att spela in en reklamfilm eller spela in en låt. Varje avsnitt avslutas sedan med att de två som lyckades minst får mima till en låt. Den som gör det bäst får stanna medan den andra får lämna tävlingen. Det är avsnitt fulla med catfights, catchphrases, peruker och fantastiska klädkreationer. Allt vad en liten L8 i smyg älskar att titta på. Jag tror att det är främst själva förvandlingen som är så tilltalande för mig. Att en kille genom smink och kläder kan se ut som en super snygg donna. 
 
Nä.. nu har jag inte lust att skriva något mer, det få nog bli ett avsnitt istället ;P