L8

Fullt ös!
 
"My time has not been my own" ett citat från filmen Persuasion av Jane Austin kan gott sammanfatta den senaste tiden. Det mesta har jobbet att göra, en kollega har slutat och det är upp till oss kvarvarande att täcka upp dennes skift. Oturligt nog har just denna period inneburit mycket extra tid på jobbet för mig, tur att jag tycker det är ganska roligt att jobba. Men självklart måste det vara en balans för att jag ska tycka det är fortsatt roligt. 
 
I förra veckan fick jag ett samtal från min chef, där han meddelade att jag blivit nominerad. Jaha, till vad då? Det visste han inte riktigt men det hade något med karriärsutveckling att göra. Okej. Några dagar senare fick jag ett mail som berättade mer och jag måste säga att jag kände mig både lite smickrad men framför allt förvånad. Det hela handlade om att "någon" ser mig som en potentiell chef eller som en person som har möjlighet att göra karriär inom företaget jag jobbar på. Det jag blivit nominerad till var en typ av kurs där jag får jobba med personlig utveckling. Steg ett fick jag genomföra i tisdags. Då fick jag svara på en hel del tester, både gällande personlighet och problemlösning och därefter blev det en 1,5-timmes sittning med en psykolog där vi pratade igenom resultaten och vad de kan tänkas betyda. Kommande tid kommer mina kollegor (utvald skara) att få svara på frågor om mig och därefter kommer det bli vidare arbete med det tillsammans med psykologen och slutligen tillsammans med min chef. Jädrans! Jag tänker självklart ta möjligheten, men jag har aldrig sett mig själv som chef eller som en karriärskvinna, spännande att någon anna ser mig som det!
 
-Hejsan! Jag heter Liselott och är blivande chef och karriärskvinna! :)
 
Foto Sofia Holmberg
 
Ja, jag har svårt att smälta tanken. Men det ska bli väldigt skoj ändå. Jag känner mig öppen för att få reda på både mina svagheter som styrkor och hur jag i mitt framtida liv ska kunna nyttja det på bästa sätt. Det känns nästa lite lyxigt att få tillfället att få hjälp med sin personliga utveckling. Genom att bara prata med dig själv kommer du bara att se dig själv genom dina egna ögon, inte hur någon kan uppfatta det. 
 
 
 
 
 
Karin

Vad kul! Klart du blir uppmärksammad - du är ju både klok och konstruktiv! :-) Låter som om du tar det på ett bra sätt också. Heja heja vidare! Ps. Vilken fin bild! <3

Ann-Mari

Åh så spännande!!!
Stort grattis!!!
Klart du ska ta möjligheten!
Det kommer du fixa finfint :D

Och ett väldigt snyggt kort på en väldigt klok och vacker kvinna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress