L8

Dagen före Utmaningen
 
En vecka in på den välbehövliga semestern. De två måstena hemma på gården är avklarade, så nu kan jag fokusera på att vara ledig. Det ena var höskulledörren som höll på att falla och det andra var stöttorna under uterummet som börjat glida iväg. Med hjälp av vänner och släkt är det nu under kontroll och jag kan känna mig lugn under vintern. 
 
På onsdags kvällen kom J till Falun så på torsdagen genomförde vi ett välbehövligt genrep inför fredagen. Vi bestämde oss för att testa sista tre löpsträckorna och tre simsträckor. Jag var pigg i benen och gick nog ut lite för hårt, men det är så fruktansvärt skoj att springa på smala slingrande stigar. Simning sena gick bra, men lite läbbigt på en avsträckorna då det var väldigt mycket sjögräs som fastnade i armarna. Sista sträckan tillbaka till bilen råkade vi springa lite fel och fick oss en rejäl löpning. Totalt 1,5mil inklusive simning... Hmm, kanske lite för långt för ett genrep. 
 
 
Så idag, fredag blir det att ta det lugnt och införskaffa det sista (skavsårsplåster till nacken) och självklart tagga!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress