L8

Swosch sa det!
 
Tänk att det nu är strax över ett år sedan jag och sambon tog vårt pick och pack och flyttade till Gävle. Ett helt år i en ny stad och ja, jag trovs fortfarande. Sen sommaren har många pusselbitar fallit på plats och jag känner att jag fått många kopplingar till staden genom både engagemang och nya bekantskaper. Det börjar bli min stad som jag kan känna mig stolt över och som jag känner mig hemma i. 
 
Sen ska det visserligen inte stickas under stolen med att det har varit klurigt att lära känna folk. När vi flyttade hit kände vi ingen så allt har fått byggts upp från grunden. Många av mina tankar kretsade kring vad folk i min ålder gör på fritiden, själv tycker jag om att sticka, men det är nog ingen direkt självklar sysselsättning hos personer som är mellan 25-30år. Min lösning blev, som kanske märkts att engagera mig inom ledarskap och träning. Det har öppnat många dörrar för min del och gjort att jag både utvecklat mig själv och lärt känna gävleborna. 
 
 
Under min vistelse i stan har jag gjort några särskillda iaktagelser som jag tror kännetecknar Gävleborna. Nummer 1: Det är viktigt att säga hej. Befinner jag mig något utanför stadskärnan och möter en person på gatan är det kotym att hälsa. 
Nummer 2: Blinkers används aldrig vid körning i rondell. Oavsett vilken avfart du tänker ta så behöver du tydligen inte göra tecken till dina medtrafikanter var du har tänkt att åka. 
 
Summa summarum jag tror jag blir kvar här ett tag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress