L8

Detox
 
Varför frångå tradition, 100-dagars utmaningen är igång! Men denna gång kommer det dock bara bli 82 dagar. Fram till påsk är det big no-no till godis, läsk, kakor, chips och alkohol. Alltså de självklara källorna till socker samt sprit. Det jag kommer göra annorlunda detta år är att efterrätt/fika är tillåtet då jag blir bortbjuden och det känns oartigt att tacka nej.
 
 
På sätt och vi har jag längtat till att sätta igång med utmaningen, efter en stund brukar kroppen kännas helt annan och på något vis lättare. Även om det är väldigt gott med sötsaker så är det också väldigt skönt då det fasats ut. 
 
 
Jag är taggad! Även om jag vet att det tidvis är påfrestande och motigt så vet jag att det blir bättre sen. Men vid de svaga tillfällena går det alltid att ta en frukt eller en näve nötter. 
 
 
Det har nu passerat 11 dagar och jag känner mig fortfarande sötsugen från och till. Men med träning och jobb på schemat så har det ändå varit lätt att tänka på annat. Får se hur det bli till veckan då det är "ledig"-vecka som gäller, dvs inget jobb utan bara fri tid.
 
 
 
 
Ann-Mari

Heja oss!
Sysselsättning är nog en nyckel till att lyckas. Och att äta sig mätt så att man inte går och blir småsugen på något bara för att. Jag försöker också att låta bli att handla. Än så länge iaf. Om en vecka kanske jag vågar mig in i någon matbutik igen ;)

Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress