L8

Semester!
 
Mumma, min första riktiga semester är här! Vuxenpoängen bara flödar in i poängsamlingen, men ack så trevligt det är. Visst har jag inte jobbat särskillt länge, men efter en redig jobbperiod med många 13h dagar och med den segrande värmen utanför så känner jag mig lite som en häst på vårbete. Sen ska tilläggas att det nog inte varit hälften så härligt om inte min kära sambo också varit ledig. Vi har försökt att fylla dagarna med massor av det vi gillar, men i lagom tempo.
 
Så i helgen började vi med att gå på kalas, en 30-åring på fredagen och en 60-åring på lördagen, åka cab och träffa massor av fina människor från min släkt på både mammas och pappas sida. En riktigt härlig start! I måndags tog vi cykeln och besökte Furuvik och alla skojiga djur. Vi åkte spöktåget, tittade på när schimpanserna fick mat och klappade getter, gick äventysbana och spelade chokladhjul. Vid lunch tog vi fram matsäcken och satte oss på en av klipporna vid havet och njöt av solen. Självklart började det åska och regna när det var dags att trampa hem, så vi blev lite blöta. På kvällen när vi torkat for vi ner på stan för att kolla in nya X-men filmen, ganska bra faktiskt.
 
 
 
I tisdags beslöt vi oss för att kolla in badmöjligheterna i området. Vi packade en frukostväska och åkte iväg. Slutdestinationen blev Rullsand. En lång och fin sandstand vid havet, långgrunt och väldigt härligt! Vattnet var ganska varmt så det blev ett dopp, men sen en del sol. 
 
Det är ganska skönt att ha semestern i början av sommaren ändå. Det är inte så många andra som är lediga, så det är lugnt och inte så mycket trängsel. Även om jag egentligen föredrar en sen semester. 
 
Nu ska det i alla fall taggas inför den sista delen av min klassiker, Vätternrundan. Slangar, pump och cykelbyxor är införskaffade så nu får jag hoppas att allt går vägen. Jag känner mig i bra form och visst hade varit bra med några mil till i rumpan, men jag har cyklat så mycket det har givits tillfälle till. Det jag är mest nervös för är allt runt omkring, hämta nummerlapp, om boendet är bra osv. Själva loppet kan bara gå som det går och väl uppe på sadeln kommer jag att vara så fokuserad att jag nog glömmer att vara nervös. Nu du klassikern, kommer jag och tar dig!
 
 
annkristinolofsson

Lycka till i helgen, hoppas att du får bra väder utan motvind.

amo

Heja heja! Se till att fånga bra ryggar :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress